Hyra hoppborg i Göteborg och Västkusten

Hyr en hoppborg i Göteborg

LÄS MER HÄR!

Hoppborg från Bergamunken gör succé i Göteborg

Hyra hoppborg i Göteborg har aldrig varit enklare. Hyr hoppborg av Bergamunken till ditt event, företagsevenemang, kalas, barnaktivitet och liknande evenemang.

Vi finns strax utanför Göteborg och hjälper dig med allt du behöver till ditt event i Göteborg. Vi har flera olika hoppborgar att hyra ut till ditt evenemang i Göteborg, och hjälper dig hela vägen till succé med ditt event. Läs mer om våra olika attraktioner som vi har i Göteborg här nedan:

​Pris från: 2000 kr/dygn.
Priset är inkl moms

Hyra hinderbana Göteborg

Hyra en uppblåsbar hinderbana i Göteborg gör du hos oss på Bergamunken. Perfekt när man vill ha en attraktion som sväljer riktigt mycket folk, och som har en bra genomströmning. Roligt både för stora som små. Vi har Göteborgs bredaste sortiment av uppblåsbara hinderbanor, och även Sveriges längsta hinderbana!

Priserna gäller under en hyresdag av hinderbanan. Det går självklart bra att hämta dagen innan och återlämna dagen efter. Infaller hyresdagen på en helg eller röd dag hämtas hinderbanan på fredag och återlämnas på måndagen. Givetvis går det bra att få leverans, montering och upphämtning enligt offert från oss.

​Pris från: 2000 kr/dygn.
Priset är inkl moms.

Hyra hinderbana Göteborg

Hyra uppblåsbar hinderbana i Göteborg genom oss på Bergamunken

Hyra lekland Göteborg

Hyra lekland i Göteborg och låt barnen leka loss! Den här leklandet är som en hoppborg men är så mycket roligare. Man kan säga att ett lekland är en hoppborg med en lekplats inuti. Det kan vara rutschkanor, labyrinter och mycket annat att sysselsätta sig med. Barnen verkligen älskar den här attraktionen, och kan leka i timtals. Vi har 7 olika lekland att hyra ut i Göteborg.

Priserna gäller under en hyresdag av leklandet. Det går självklart bra att hämta dagen innan och återlämna dagen efter. Infaller hyresdagen på en helg eller röd dag hämtas hinderbanan på fredag och återlämnas på måndagen. Givetvis går det bra att få leverans, montering och upphämtning enligt offert från oss.

Pris från: 2000 kr/dygn.
Priset är inkl moms.

Hyra lekland Göteborg

Hyra lekland i Göteborg genom oss på Bergamunken

Hyra rutschkana Göteborg

Hyra rutschkana och slide i Göteborg hjälper vi självklart till med. Ett bra alternativ för den lite mer vågade personen, när man enkelt slänger sig ut nedför rutschkanan i hög fart. Tänk på att om rutschkanan skall stå på ett hårt underlag så behövs vikter för förankringen.Vi ordnar självklart med vikter, men meddela oss innan. Bergamunken har det största utbudet av rutschkanor i Göteborg för uthyrning.

Priserna gäller under en hyresdag av rutschkanan. Det går självklart bra att hämta dagen innan och återlämna dagen efter. Infaller hyresdagen på en helg eller röd dag hämtas hinderbanan på fredag och återlämnas på måndagen. Givetvis går det bra att få leverans, montering och upphämtning enligt offert från oss.

​Pris från: 2000 kr/dygn.
Priset är inkl moms.

Hyra rutschkana Göteborg

Hyra rutschkana i Göteborg av Bergamunken

Hyra sportaktiviteter i Göteborg

Vi har även bumperball, sumobrottning, mekanisk tjur, gladiatorfight, wreckingball med mera i Göteborg. Oavsett om ni skall ha femkamp på kickoffen eller företagseventet, möhippa eller svensexa så hittar ni alltid något kul i vårt sortiment som är ett av Göteborgs bredaste när det gäller att hyra uppblåsbara attraktioner. ​Utmana kollegorna på den mekaniska tjuren. Har ni rodeo-tema eller vilda västern tema så är den mekaniska tjuren perfekt! Sätt ihop din egna 5-kamp och utmana vännerna på en fullspäckad sportdag!

​Pris från: 400 kr/dygn. Priset är inkl moms.

Hyra storbilsskärm i Göteborg

Storbildsskärm på lastbil. Lätt lastbil som endast kräver (B-körkort) med bakgavellyft. På sidan av bilen är en storbildsskärm (ca 170 tum) monterad.
​Det är bara att koppla in ström (360v 16a) och sin egen bärbara datorn så kan du visa reklam, filmer eller vad som önskas.

​Pris: 15000 kr/dygn + 50 kr/mil. Priset är inkl moms.

Hyra partytält i Göteborg

Hyra partytält i Göteborg gör du av oss på Bergamunken.

Om partytält:
Det finns enligt oss tre segment inom partytält.
1. Partytält som du kan köpa i dom flesta butiker och större byggvaruhus. Dessa partytält är billiga och perfekta vid fint väder, men oftast tål dom varken vind eller vatten och är rätt känsliga att transportera.
2. Proffstälten som du hyr hos tältuthyrare. Dessa tält är bra men kostar oftast över 100 kr/m2 att hyra. Rätt dyrt med andra ord.
3. Sedan har vi våra partytält. Dessa tält tål både vind och vatten och är väldigt funktionsdugliga, enligt oss!

Vi har valt att erbjuda fullt funktionsdugliga tält till ett mycket bra pris.
Våra tält kan med fördel användas till 50-års fester, företagsevent, kräftskivor med mera.
Det händer även att dom används på företagsevent och bröllop men då skall man vara medveten om att man valt en lite billigare prisklass och inte ”fintält”.

Våra partytält i Göteborg:

6x4m
Pris: 1000 kr
Byggtid: 1 man 2 timmar
8x5m
Pris: 1200 kr
Byggtid: 2 man 2 timmar
10x5m
Pris: 1500 kr
Byggtid: 2 man 2 timmar

Våra bänkset och stolar i Göteborg:

Träbänkset 200 x 68 cm (ölbänkar)
8 personer
Pris 120 kr / set
Bord & stol 180 x 74 cm
6 stolar
Pris 120 kr / set
Trägolv
Pris 50 kr / m2

Välkommen till Bergamunken på Youtube!